Vores system

Nem Bestil er moderne online bestillingssystem. Med Nem Bestil kan du tilbyde dine kunder en brugervenlig platform, hvor de nemt kan bestille deres yndlingsretter fra din restaurant med få klik eller tryk. Vi forstår vigtigheden af at maksimere din fortjeneste, og derfor tager vi ikke en eneste procent i kommission. Vores moderne teknologi gør det muligt for dig at administrere ordrer effektivt og følge med i din forretningens performance – alt sammen fra en centraliseret og intuitivt dashboard.

+75.000

Order behandles værd dag hos nem bestil

+10 års

Erfaring inde for digitale restaurant løsninger

0%

Kommission og ingen skjulte gebyrer

Egen online
bestillingsside
tilpasset
din restaurant

UNIK & PROFESSIONEL

Med Nem Bestil

Professionel WordPress hjemmeside

Vi bygger din nye hjemmeside med verdens mest berømte CMS-system: WordPress. WordPress giver os mulighed for at integrere mange forskellige funktioner og marketing-plugins, der kan tilpasses til at udvikle jeres hjemmeside.

Cloud print system

Når der modtages en bestilling, printer systemet automatisk en kvittering og en køkkenbon. Dette sker problemfrit og uden behov for manuel indgriben. For at sikre at vores system fungerer optimalt, kræver det internetforbindelse i butikken.

Online Betaling

Vi samarbejder med flere betalingsløsninger, hvoraf Worldline er den mest anerkendte betalingsløsning i Danmark. Dette sikrer, at dine kunder kan betale sikkert og problemfrit med både kort og MobilePay direkte på din hjemmeside.

Afhentning / Levering mulighed

Ejeren bestemmer selv, hvilke leveringsmuligheder der skal være tilgængelige i systemet. Vi tilbyder både afhentning og levering, og kunderne har mulighed for at vælge forskellige leveringstider, der passer bedst til deres behov.

Facebook / instagram integration

Vores hjemmeside giver også mulighed for integration af sociale medieprofiler. Vi kan integrere alle dine produkter direkte på Facebook, hvilket giver dig mulighed for at nå ud til et større publikum og øge din synlighed på sociale medier.

Desuden kan vi trække billeder og videoer fra dine kunders Instagram-profiler og integrere dem direkte på din hjemmeside. Når kunderne deler et billede eller en video på deres Instagram-side, vil din hjemmeside automatisk vise dem.

Nem Bestil

Professionel og unik

Vi præsenterer vores helt nye koncept, hvor vi tilbyder at opsætte en professionel og unik hjemmeside specielt til dig. Vi vil tage os af alt det tekniske, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Din hjemmeside:

Med vores service får du:

👉 Enkelt og nemt

👉 Dit eget domænenavn

👉 Moderne design

👉 Google- og brugervenligt

HOLD STYR PÅ TINGENE

Date & time

Lad dine kunder selv vælge hvilken tid de ønsker at få afhentet eller udbragt deres ordre på.

Det vil blive sendt til jeres cloud printer, så du kan holde styr på alle dine ordre.

Tusind tak fordi du bookede hos Nem bestil!

Denne pop-up er laves kun for at illustrere, hvad vi kan tilbyde jer og jeres virksomhed, hvis i vælger Nem bestil.

 

Vi håber i er blevet inspireret.
På gensyn!

SAMLET SYSTEM

Cloud printer

Sammen med vores cloud printer modtager kunder både en sms og e-mail med deres ordre, de kan også få muligheden for en fysisk bon.

Du får samtidig og en køkken bon, så køkkenet altid er opdateret på hvad kunden har bestilt.

KUNDEN I FOKUS

Byg selv

Dine kunder kan selv sammensætte deres helt egen Pizza, burger eller hvad det nu måtte være med vores byg selv funktion.

Det hjælper på at nedsætte kunders utilfredshed og skaber ro og stabilitet i køkkenet.

Bolle:
Ost:
Bøf:
Grønsager:

Tusind tak fordi du bookede hos Nem bestil!

Denne pop-up er laves kun for at illustrere, hvad vi kan tilbyde jer og jeres virksomhed, hvis i vælger Nem bestil.

 

Vi håber i er blevet inspireret.
På gensyn!

Få et uforpligtende tilbud